content image

RESTAURANT GESLOTEN / AFHAAL OPEN

 

Er is door het kabinet besloten dat de horeca vanaf woensdag 14 oktober weer geheel dicht moet. HANA zal dan gesloten zijn tot nader berichtgeving van het kabinet.  U kunt vanaf 15 oktober wel bij ons blijven afhalen en gaan wij weer bezorgen via Thuisbezorgd. Volg ons op Facebook @hanaleeuwarden of Instagram @restauranthana voor het laatste nieuws en ontwikkelingen.

 

Wij zijn "HANA" / 私たちは「花」

Op maandag 16 april 2018 heeft de familie To / 杜 het voormalige wokrestaurant aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden overgenomen. Op deze locatie starten ze met hun jarenlange horeca-ervaring het Aziatische fusion-restaurant "HANA", oftewel 「花」, wat het Japanse woord voor "bloem" is. Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een plek waar de Aziatische keuken en hedendaagse ingrediënten samenkomen en waar traditie en de moderne tijd elkaar ontmoeten.

 

※ Reserveren is verplicht en kan via onze reserveringstool op deze website.
※ Het restaurant is tijdelijk gesloten voor afhaal. U kunt enkel uw bestelling doorbellen en vervolgens komen we uw bestelling buiten contactloos afleveren.
content image

WELKOM / いらっしゃいませ

Welkom bij restaurant HANA. Bij ons geniet u van Aziatische fusion met eigentijdse accenten in een ontspannen setting waar veel aandacht wordt besteed aan smaak en service. De voorste zaal kijkt uit op de sushi bar, waar u in een rustige omgeving onze sushi chefs aan het werk ziet. In onze sfeervolle middenzaal zorgt onze bediening voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, zodat u zich helemaal thuis voelt en kunt genieten van heerlijke sushi, Japanse Wagyu, grill/teppanyaki, wokgerechten en meer.

 

Liever HANA at home? HANA beschikt over een afhaalgedeelte voor sushi-boxen en andere take away gerechten, zodat u ook thuis of op uw werk van onze gerechten kunt genieten.

 

Vragen of reserveren? Of gewoon benieuwd naar onze nieuwe ontwikkelingen? Volg ons op Facebook → @hanaleeuwarden
 
content image
content image
PRIJZEN  料金
 
・ Dinsdag t/m donderdag: 24,50 per persoon
・ Vrijdag t/m zondag: 26,50 per persoon
・ Op feestdagen (m.u.v. kerst) hanteren wij het weekend tarief
 
・ Kinderen 0 ~ 3 jaar: gratis
・ Kinderen 4 ~ 12 jaar: 1,50 per levensjaar
 
※ De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties & premiums.
 
 
content image
content image