content image

— Wij zijn "HANA" / 私たちは「花」

 

Op maandag 16 april 2018 heeft de familie To / 杜 het voormalige wokrestaurant aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden overgenomen. Op deze locatie starten ze met hun jarenlange horeca-ervaring het Aziatische fusion-restaurant "HANA", oftewel 「花」, wat het Japanse woord voor "bloem" is. Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een plek waar de Aziatische keuken en hedendaagse ingrediënten samenkomen en waar traditie en de moderne tijd elkaar ontmoeten.

 
※ Reserveren is verplicht en kan via onze reserveringstool op deze website.
content image

WELKOM / いらっしゃいませ

Welkom bij restaurant HANA. Bij ons geniet u van Aziatische fusion met eigentijdse accenten in een ontspannen setting waar veel aandacht wordt besteed aan smaak en service. De voorste zaal kijkt uit op de sushi bar, waar u in een rustige omgeving onze sushi chefs aan het werk ziet. In onze sfeervolle middenzaal zorgt onze bediening voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, zodat u zich helemaal thuis voelt en kunt genieten van heerlijke sushi, Japanse Wagyu, grill/teppanyaki, wokgerechten en meer.

 

HANA beschikt tevens over een afhaalgedeelte voor sushi-boxen en de oude vertrouwde gerechten uit de Aziatische keuken, zodat u ook thuis of op uw werk van onze gerechten kunt genieten.

 

Vragen of reserveren? Of gewoon benieuwd naar onze nieuwe ontwikkelingen? Volg ons op Facebook → @hanaleeuwarden
 
content image
PRIJZEN  料金
 
・ Dinsdag t/m donderdag: 24,50 per persoon
・ Vrijdag t/m zondag: 26,50 per persoon
・ Op feestdagen (m.u.v. kerst) hanteren wij het weekend tarief
 
・ Kinderen 0 ~ 3 jaar: gratis
・ Kinderen 4 ~ 12 jaar: 1,50 per levensjaar
 
※ De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties & premiums.
 
 
content image