content image

HANA / 花

Welkom bij HANA. Wij zijn een modern Aziatische restaurant, gelegen net buiten de binnenstad van Leeuwarden. Bij ons geniet u van Aziatische fusion met eigentijdse accenten in een ontspannen setting waar veel aandacht wordt besteed aan smaak en service. De voorste zaal kijkt uit op de sushi bar, waar u in een rustige omgeving onze sushi chefs aan het werk ziet. In onze sfeervolle midden- en achterzaal zorgt onze bediening voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, zodat u zich helemaal thuis voelt en kunt genieten van wat de Aziatische keuken te bieden heeft.

 

content image

TAKEAWAY

Liever HANA at home? HANA beschikt over een afhaalgedeelte voor sushi-boxen en andere take away gerechten, zodat u ook thuis of op uw werk van onze gerechten kunt genieten.

 

content image

RESERVEREN  予約

Reserveren is verplicht en kan uitsluitend via onze reserveringstool op deze website. Gelieve niet te reserveren via de mail of onze socials. Kunt u niet meer reserveren op het door u gewenste moment? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we op basis van de meest recente beschikbaarheid de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Wij zijn elke dag, behalve maandag, telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur.

 

content image
PRIJZEN  料金
 
・ Dinsdag t/m donderdag: 32.50 per persoon
・ Vrijdag t/m zondag: 34.50 per persoon
・ Op feestdagen (m.u.v. kerst) hanteren wij het weekend tarief
 
・ Kinderen 0 ~ 3 jaar: gratis
・ Kinderen 4 ~ 12 jaar: 2.50 per levensjaar
 
※ De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties & premiums.
 
 
content image