content image

KERST 2022

Uiteten bij HANA tijdens kerst? Dat kan natuurlijk! Ook dit jaar gaan wij weer een smaakvolle kerstdiner voor onze gasten verzorgen en hebben we naast onze reguliere menukaart een aantal kerstspecials voor jullie in petto! Tijdens de eerste en tweede kerstdag hanteren wij 2 rondes:

 

・ Ronde 1: inloop tussen 16.00-17.00 uur en dineren tot 18.45 uur
・ Ronde 2: inloop tussen 19.30-20.00 uur en dineren tot 22.30 uur

 

Als u wilt reserveren dan kunt u dit doen via onze mail of uw reservering telefonisch doorgeven. Er zijn nog maar enkele tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

PRIJZEN

・ Volwassenen: 38,50 per persoon
・ Kinderen 4 ~ 12 jaar: 2.75 per levensjaar
・ Kinderen 0 ~ 3 jaar: gratis
content image

HANA / 花

Welkom bij HANA. Wij zijn een modern Aziatische restaurant net buiten de binnenstad van Leeuwarden. Bij ons geniet u van Aziatische fusion met eigentijdse accenten in een ontspannen setting waar veel aandacht wordt besteed aan smaak en service. De voorste zaal kijkt uit op de sushi bar, waar u in een rustige omgeving onze sushi chefs aan het werk ziet. In onze sfeervolle midden- en achterzaal zorgt onze bediening voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, zodat u zich helemaal thuis voelt en kunt genieten van wat de Aziatische keuken te bieden heeft.

 

 

Liever HANA at home? HANA beschikt over een afhaalgedeelte voor sushi-boxen en andere take away gerechten, zodat u ook thuis of op uw werk van onze gerechten kunt genieten.

 

content image

RESERVEREN  予約

Reserveren is verplicht en kan uitsluitend via onze reserveringstool op deze website. Gelieve niet te reserveren via de mail of onze social-mediakanalen. Kunt u niet meer reserveren op het door u gewenste moment? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we op basis van de meest recente beschikbaarheid de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Wij zijn elke dag, behalve maandag, telefonisch bereikbaar vanaf 14.00 uur.

 

content image
PRIJZEN  料金
 
・ Dinsdag t/m donderdag: 30.50 per persoon
・ Vrijdag t/m zondag: 32.50 per persoon
・ Op feestdagen (m.u.v. kerst) hanteren wij het weekend tarief
 
・ Kinderen 0 ~ 3 jaar: gratis
・ Kinderen 4 ~ 12 jaar: 2.00 per levensjaar
 
※ De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties & premiums.