content image
content image

UITLEG & HUISREGELS / ハウスルール

・ De gerechten en dranken zijn digitaal te bekijken en te bestellen via tablets op uw tafel en worden vervolgens aan tafel gebracht door onze bediening.

・ Per ronde mag u maximaal 4 gerechten per persoon bestellen.

・ Wij serveren geen kraanwater als enige consumptie.

・ HANA behoudt het recht om verspilling van eten in rekening te brengen. Bestel dus alleen zoveel u kunt eten.

・ Restanten kunnen niet meegenomen worden.

・ Dinsdag t/m donderdag: laatste ronde om 21.15 uur, de keuken sluit om 21.30 uur. Vrijdag t/m zondag: laatste ronde om 21.45 uur, de keuken sluit dan om 22.00 uur.

・ Bij het afrekenen graag de tablet weer inleveren.

・ Voor uw en onze veiligheid hangen er beveiligingscamera's. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen opnames door onze beveiligingscamera's als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

・ Gebruik van de garderobe geschiedt op eigen risico van de gebruiker. HANA is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.

・ HANA hanteert een hondenbeleid, honden zijn bij ons niet toegestaan.

content image
PARKEREN GRONINGERSTRAATWEG  駐車場詳細
 
HANA is centraal gelegen, net buiten de binnenstad van Leeuwarden in de zogenaamde blauwe zone. U kunt maximaal 2 uur met parkeerschijf gratis in de blauwe zone parkeren. Parkeren in de blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 - 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur.  Donderdagavond is de vaste koopavond in Leeuwarden.

 

content image
DINERBON / ギフトカード
 

U kunt bij ons een HANA-dinerbon kopen die de ontvanger kan spenderen in ons restaurant. Met een dinerbon van ons als cadeau bezorg je iemand een fantastische avond vol heerlijke sushi en Aziatische hapjes in een sfeervolle setting. Een leuk cadeau om te geven en natuurlijk een heerlijk cadeau om te krijgen. De dinerbon is verkrijgbaar in ons restaurant en u bepaalt zelf de waarde. Een dinerbon van HANA is één jaar geldig na uitgiftedatum en dient in één keer te worden besteed. Dinerbonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

 

content image
HANA  会社概要
 

HANA en restauranthana.nl zijn onderdelen van V.O.F. To, welke ingeschreven staat als onderneming bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden onder het nummer 71277366.

 

content image
DISCLAIMER 免責
 

De website www.restauranthana.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van HANA. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HANA.

 

© 2018-2023 HANA, Alle rechten voorbehouden.

※ご注意: 内容および画像の転載はお断りいたします。

content image